top of page

Våre tjenester

Innleie

Vi leverer kompetent, kvalitetssikret og vandelssjekket personell for kortere og lengre vikariater. Våre kunder er i all hovedsak skoler og barnehager som har behov for å fylle ledige vakter og stillinger i sin virksomhet. Vårt team av dyktige konsulenter hjelper deg som kunde enten du har behov for en ekstra ressurs for en dag, eller for ett år. 

Lærer som smiler mot kamera med elever i bakgrunnen

Gjennom vår bookingløsning, ønsker vi å tilby en så effektiv løsning som mulig for våre kunder i en travel hverdag. Samtidig er vi også tilgjengelig for gode fagsamtaler, slik at vi kan bli godt kjent med hvilke konkrete behov og forventninger som stilles i deres virksomhet.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre prosedyrer, metoder og priser.

Eller legg inn en direktebestilling her

Alle våre ansatte har vært gjennom grunnleggende kvalitetssjekk og testing som inkluderer intervju, gruppeintervjuer, referansesjekk, signert taushetserklæring, arbeidsinstrukser og tester (hvor dette er påkrevet) og dokumentert politiattest. 

Alle våre utleide medarbeidere skal ha bestått assistentprøven. Et nettbasert kurs hvor den ansatte får grunnleggende innføring i det å arbeidet i barnehage.

Rekruttering

Våre konsulenter har lang og god erfaring med å rekruttere personell til spesielt barnehager og skoler. Med relevant bakgrunn fra en rekke ansettelser i aktuelle stillingskategorier, har våre ansatte opparbeidet seg et unikt nettverk, og erfaringer om hvilke utfordringer deres virksomhet står ovenfor i den daglige utførselen av arbeidet. Dersom ditt bemanningsbehov ikke er av midlertidig karakter, men behovet er fastansettelse, bistår Best Pedagogisk med hele eller deler av din rekrutteringsprosess. 

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om deres behov. Eller legg inn en direkte forespørsel om pris på denne tjenesten her

bottom of page